Cursus ‘Terug naar Jezelf’

WACHT NIET LANGER EN NEEM DE REGIE OVER JEZELF TERUG!

Nieuwe startdatum groepscursus 19 januari 2020 (maximaal 8 deelnemers)

6 zondagen: 19 januari, 2 februari, 16 februari, 1 maart, 22 maart, 5 april.

 

Je bent (hoog) gevoelig, feilloos pik jij allerlei energieën op. Je bent veel bezig met wat anderen voelen en denken en past jezelf daar vaak in aan. Je voelt je met regelmaat totaal leeggezogen, moe en futloos. Zo erg dat je zelf niet eens meer echt kunt genieten van de dingen die je eerder altijd leuk en fijn vond. Steeds vaker probeer je weg te blijven van druktes en negativiteit omdat je het simpelweg niet meer aan kunt. Je hebt het gevoel dat je in 2 werelden leeft. Je raakt jezelf steeds meer kwijt en met regelmaat word je overvallen door emoties of huilbuien. Een gevoel wat ineens opkomt en je niet kunt onderdrukken. 

Je cijfert jezelf steeds weg voor anderen om het maar ‘goed’ te doen ten koste van jezelf. Elke keer neem je jezelf voor om het anders te gaan doen, omdat je best weet dat je meer aan jezelf mag gaan denken. Maar terwijl je het bedenkt voel je ook al meteen een soort van schuldgevoel, alsof je egoïstisch bent als je aan jezelf denkt. En daarbij zoek je het ‘probleem’ van onvrede ook liever eerst bij jezelf, want ja, zo slecht heb je het toch niet?! 

Je zoekt naar antwoorden op spirituele sites. Je leest er veel over, trekt je op aan mooie spirituele quotes en teksten en ook jij weet dat je meer voelt en ziet dan anderen. Dat is heel bijzonder maar soms ook heel spannend en eng, zeker wanneer het negatieve energieën zijn.  Dat kan je soms compleet leegzuigen en je durft er ook nog niet op te vertrouwen dat wat je ziet en voelt altijd werkelijkheid is. Je raakt steeds verder weg van jezelf, de prikkels en emoties lijken je soms gek te maken. Je hebt geen energie meer en je hoofd raakt steeds voller…STOP met jezelf zo te blijven kwellen!! Het kan echt anders!! Je kunt je weer energiek, blij en gelukkig voelen en je kunt leren om goed met je mooie gaven om te gaan. 

Als ervaringsdeskundige en spiritueel coach heb ik alle tools in huis om jou te helpen! Ik leer je hoe je kunt samenwerken met je gevoeligheid & intuïtie/ 6de zintuig en hoe je deze prachtige gaven als kracht voor jezelf kunt gaan inzetten om een stabiel en gelukkig leven voor jezelf te creëren. Iets wat misschien jarenlang voelde als een beperking en last word nu jouw sleutel naar geluk en succes!! Met dit als prachtig resultaat:

✔ Je voelt je energiek, blij en in balans.

✔ Je kunt dichtbij jezelf blijven en negativiteit loslaten.

✔ Je kunt vertrouwen op je intuïtie/ je 6de zintuig.

✔ Je kunt jezelf & het leven liefhebben.

✔ Je kunt grenzen aangeven zonder je schuldig te voelen.

✔ Je kunt de regie nemen om jouw droomleven te creëren. 

 

Wil je weer VOL energie in het leven staan, de regie terugnemen over jouw leven, intens genieten en ben je geïnteresseerd in spiritualiteit? Wil je leren hoe je kunt samenwerken met jouw bijzondere gaven!? Leren hoe je hiermee de verbinding met jezelf weer kunt maken en hoe je dat vasthoud?! Ben je bereid om volmondig JA tegen jezelf te zeggen, te werken aan jezelf en je open te stellen voor verandering?! Dan is deze cursus beslist iets voor jou!!!

Heb je interesse om deel te nemen aan deze cursus?  Dan plannen we eerst een gratis kennismakingsgesprek in om te kijken of deze cursus goed bij je past.

Steekwoorden van de cursus:

Theorie, Spiritualiteit, Meditatie, Voelen, Zelfhealing, Transformatie, Balans vinden, Natuurbeleving, Creatieve Vormgeving, Jezelf vinden, Zelfliefde, Bij jezelf blijven, Grenzen aangeven, Saamhorigheid.

In een groep van maximaal 8 personen (1 op 1 cursus is ook mogelijk) begeleid ik jullie in deze prachtige ontwikkeling waar respect en liefde voorop staan:

  • Dag 1, Je ware zelf
  • Dag 2, Jij en je intuïtie als gids
  • Dag 3, Zelfliefde en relaties
  • Dag 4, Loslaten van negativiteit en blokkades
  • Dag 5, Stap in jouw licht
  • Dag 6, Leef je droom en hou het vast

De cursus bestaat uit:

6x Live cursusdagen op zondag t.w.v:  Euro 450,00

1x 1 op 1 sessie t.w.v:  Euro 125,00

6x Videoberichten t.w.v:  Euro 120,00

6x Reader t.w.v: Euro  50,00

Cursusmateriaal t.w.v:  Euro  50,00

 

Totaal: Euro 795,00 

NU VOOR  Euro 595,00 

(of 4x 155,00 incl. extra administratie kosten)

 

De groepscursus start weer op 19 januari 2020 (maximaal 8 deelnemers)

Je kunt al wel deelnemen aan een 1 op 1 traject, vraag onderaan deze pagina dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

 

Tarief: €595,- is incl. 21% btw.
Gespreid betalen is mogelijk 4x €155,- is incl. €25,- extra administratiekosten.

Tarief is Inclusief:
reader, oefenmateriaal, thee/ koffie & lekkers.

Vraag hier je kennismakingsgesprek aan: