Gratis Skype Sessie

30 minuten coach gesprek vanuit jouw eigen veilige omgeving.

Je volgt me al een tijdje, misschien via social media of je hebt je reeds aangemeld voor mijn gratis blogs waarin ik je wekelijks tips en inspiratie geef via je mail. Toch zit je nog met een aantal vragen, want hoe moet je het allemaal toepassen in jou leven en wat werkt nu eigenlijk het beste bij jou persoonlijk?

Ik weet als geen ander dat het een hele uitdaging kan zijn voor jezelf om er echt iets mee te gaan doen. Waar start je? Hoe start je? En wanneer start je. Uitstelgedrag komt al gauw om de hoek kijken…..

Dat geeft niet, dat begrijp ik helemaal 😉 Maar ik help je wel heel graag verder! En jij wilt verder toch?! Jij wilt toch verandering?! Grijp dan deze kans aan!

Ik bied je een GRATIS skype sessie van maar liefst een half uur aan, waarin ik je een luisterend oor bied en graag je vragen beantwoord waar jij mee worstelt. En daarbij geef ik je minstens 2 persoonlijke tips die jou direct verder zullen gaan helpen!

Hoe werkt het?

 • Je vraagt een skype sessie aan door onderaan deze pagina je gegevens middels de link in te vullen en naar mij te verzenden.
 • Je ontvangt van mij een bevestigingsmail en een voorbereidingsformulier die je in mag vullen en retourneren, om je zo snel en goed mogelijk te kunnen helpen tijdens dit waardevolle half uur dat wij gaan skypen.
 • Alvorens installeer je skype op je computer, tablet of je mobiel, dat kan via: www.skype.com/nl
 • Je maakt een gebruikersnaam en wachtwoord aan, je gebruikersnaam dien je aan te geven op het voorbereidingsformulier.
 • We plannen naar aanleiding van het ingevuld voorbereidingsformulier een afspraak in.
 • Ik bel jou online, via skype, op het afgesproken tijdstip en wij hebben live de skype sessie waarin ik je verder help.

Geheel vrijblijvend, geen verdere verplichtingen?

Ja geheel vrijblijvend en geen verdere verplichtingen!! In sommige gevallen zal ik aan het einde van de sessie een persoonlijk aanbod doen zodat ik je nog verder kan helpen. Maar dat is uiteraard ten aller tijden geheel vrijblijvend! Je moet niets! Jij bepaalt zelf!

Wat brengt het je?

 • Een heerlijk moment voor jezelf, waar ik naar je luister en je mij het hemd van mijn lijf mag vragen.
 • Nieuwe inzichten en eye-openers waardoor je direct meer energie zult voelen.
 • Minstens 2 waardevolle tips die je gegarandeerd verder gaan helpen en waar je direct mee aan de slag kunt.

Waarom via Skype?

 • Lekker laagdrempelig vanuit jouw eigen veilige omgeving
 • Omdat ik via skype ook de verbinding met jou persoonlijk maken kan, doordat we elkaar kunnen zien.
 • Jij niet uit huis hoeft of een lange afstand moet maken om persoonlijk kennis met mij te maken en een waardevolle sessie van mij te ontvangen.

Wacht niet langer, ik bied je een gratis helpende hand!

Vul hieronder gauw je gegevens in en verstuur, ik mail binnen 24 uur terug en dan spreken we elkaar snel!