Jaarprogramma Het Spirituele Gelukspad

Je hebt al verschillende workshops en cursussen op het spirituele pad gevolgd. Je hebt heel hard aan jezelf gewerkt en daarmee enorm grote stappen gezet waar je heel trots op kunt zijn. Je kent alle trucs en methodes ondertussen wel om dichtbij jezelf te blijven en in balans te blijven. Maar zodra het goed met je gaat neig je de discipline los te laten en komen je valkuilen weer om de hoek kijken waardoor je afglijdt en weer uit balans raakt. Je baalt enorm van jezelf dat het je maar niet lukt de balans in je leven vast te houden. Je hebt meer houvast nodig en een vertrouwde omgeving waar je jezelf nog verder kunt ontwikkelen. Een omgeving om nog krachtiger te worden dan je nu al bent, zodat je de balans nu eens WEL gaat vasthouden en eindelijk helemaal HAPPY met jezelf en het leven kunt zijn!

Herken je dit:

 • Ondertussen ken je al veel methodieken om in balans te komen, maar lukt het niet de discipline vast te houden en de methodes in je dagelijks leven te integreren waardoor je nog regelmatig uit balans bent en worstelt met je emoties
 • Je hebt behoefte aan gelijkgestemden die jou begrijpen en dezelfde struggelingen in het leven kennen en ervaren zodat jullie in een vertrouwde omgeving jullie verhaal kunnen delen met elkaar en elkaar begrip en bedding kunnen geven.
 • Je hebt het gevoel dat je er vaak alleen voor staat en hebt behoefte aan coaching van een deskundige die jou helpt, inspireert en een luisterend oor bied.
 • Je hebt behoefte om je nog verder te ontwikkelen op het spirituele pad omdat je weet dat er nog veel meer tussen hemel en aarde is en je vind het fijn om daarin te groeien.
 • Je weet dat jij ook in staat bent om meer met je spirituele gave te doen en wilt hiermee ook graag anderen kunnen helpen in de toekomst, maar wel zonder jezelf hierin te verliezen.

Hoe zou het voor jou zijn als:

 • Je de discipline kunt vasthouden om de methodes in je dagelijks leven te integreren, zodat je in balans blijft en innerlijke rust ervaart.
 • Je iedere maand een dag met gelijkgestemde bent, die je begrijpen, waar je je verhaal kwijt kunt en elkaar bedding kunt geven.
 • Je het niet meer alleen hoeft te doen maar een deskundige coach aan je zij hebt die jou helpt, inspireert om in balans te blijven en waar je terecht kunt wanneer je weer terug dreigt te vallen in oude patronen.
 • Je je nog verder ontwikkelt op het spirituele pad en jouw wijsheid en kracht steeds groter word.
 • Je je gave, je 6de zintuig, ook zelf op een goede gezonde manier in kunt zetten om anderen te healen en te helpen.

In dit jaarprogramma blijf ik een jaar lang aan je zij. Kijk ik met je mee, inspireer ik je. Leer ik je ook weer nieuwe dingen. Leer je leven met de seizoenen en leer je hoe je de maancyclus kunt gebruiken om innerlijk werk te blijven verrichten zodat je spiritueel en persoonlijk kunt blijven groeien. Zoals eerdere deelnemers van mijn workshops en cursussen weten, bestaan de cursusdagen deels uit waardevolle theorie, creatieve vormgeving, mooie meditaties en natuurbeleving.

We zetten een plan uit voor wat jij dat jaar wilt bereiken en waar je naar toe wilt werken. Geheel op eigen tempo en naar je eigen verlangens en wensen.

Een prachtig jaar waar je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. De regie pakken en vasthouden voor de juiste balans!

Wat bied ik je in dit Jaarprogramma:

 • 10 cursusdagen t.w.v.: Euro 750,00
 • 2x 1 op 1 sessie t.w.v: Euro 250,00
 • 10 video berichten t.w.v: Euro 200,00
 • Readers met gouden info t.w.v. Euro 100,00
 • Cursusmateriaal t.w.v: Euro 100,00


Totaal t.w.v: Euro 1400,00 incl. 21% btw

NU ALS TOTAAL PAKKET: Euro 1100,00 incl. 21% btw

(gespreid betalen is mogelijk 12x Euro 100,00 incl. extra administratie kosten)

Bij inschrijving voor 1 juli 2019 krijg je 10% korting op het geheel bedrag en betaal je slechts Euro 990,00 incl. 21% btw

(bij gespreid betalen Euro 1090,00)

De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers ( 1 op 1 traject is ook mogelijk in overleg)

Datums van de jaargroep zijn van 10.30uur- 15.30uur op de volgende zondagen: (DEZE GROEP IS VOL, GEEN AANMELDING MEER)

15 september, 13 oktober, 10 november, 8 december in 2019 en 12 januari, 9 februari, 15 maart, 19 april, 17 mei en 14 juni in 2020

De cursus word op locatie gegeven in het zaaltje van:
Eetcafé De Sprokkelaar.
St. Jansgildestraat 77 te Beek (gld)
Vlak aan de A12 Arnhem/Oberhausen.
Ingang van van het zaaltje is aan de achterzijde van het café.

Parkeren is gratis 

Vraag hier een kennismakingsgesprek aan voor Jaarprogramma Het Spirituele Gelukspad :