Over mij

Mijn naam is Sandra Smits

Ik ben 1976 geboren in Arnhem en groeide op in een welvarend ondernemersgezin in het dorp Westervoort. Zelf ben ik de trotse moeder van 2 prachtige dochters die ik grotendeels als alleenstaande ouder opvoed en heb 2 lieve honden die ook echt bij mijn gezin horen.

Als kind had ik al gauw in de gaten dat ik meer ‘zag’ en ‘voelde’ dan anderen, maar ik leerde dit alles goed onderdrukken omdat ik niet anders wilde zijn dan anderen. Gestaag leefde ik het leven zoals dat van mij verwacht werd en werd een zelfstandige vrouw. Ik leefde in 2 werelden mijn buitenwereld zoals dat van mij verwacht werd en had mijn eigen wereld waar ik zoekende was naar mijn ware zelf.

Op mijn 18de runde ik al 2 bloemenzaken (cadeautje van mijn ouders), een superlief geschenk, materieel gezien had ik alles wat mijn hartje begeerde maar ik voelde mij diep van binnen nooit echt gelukkig. Ik was zoekende, voelde me vaak eenzaam, niet begrepen. Zoekende naar antwoorden waar dan mijn geluk lag legde ik op jonge leeftijd al weleens een tarotkaartje met een goede vriendin, kreeg telkens wel de seintjes dat de bloemen eigenlijk niet mijn toekomst was maar ik vond het moeilijk om te vertrouwen op mijn innerlijke stem waardoor ik mijn ware gevoelens en verlangens toch iedere keer maar weer weg drukte. Op zoek naar mijn geluk belande ik in ongezonde relaties en rolde van het ene probleem in het andere. Gleed steeds verder af tot ik getroffen werd door meerdere depressies en uiteindelijk een zware burn-out.

Spiritualiteit bleef mij alsmaar trekken. Telkens kwam er wel iets op mijn pad dat met spiritualiteit te maken had. Tot de dag dat ik besloot om mij er maar eens meer in te gaan verdiepen en er werkelijk een wereld voor mij open ging. Ik ontdekte dat alles wat ik ‘zag’ en ‘voelde’ mij iets te vertellen had en dat dat nu precies de weg naar mijn geluk wees. Ik leerde dat ik die seintjes niet langer moest onderdrukken maar dat het juist bedoelt was om mijn eigen pad te bewandelen en ik daarvoor mijn spirituele gaven gekregen had. Door verschillende spirituele leerwegen leerde ik weer luisteren naar mijn innerlijke stem en stond op uit de donkere depressies en de uiteindelijke zware burn-out.

Doordat ik heb leren vertrouwen op mijn spirituele gaven kan ik nu wel mijn hart volgen en voel ik mij ontzettend happy. Ik ervaar nu iedere dag als een feestje, heb de slingers weer gevonden en hang ze iedere dag op. Elke dag is een cadeautje die ik zelf uitpakken mag en daar word ik mega blij van. Tegenslag brengt mij niet meer van slag, Ik vertrouw erop dat ik precies ‘weet’ wat nodig is om tot een passende oplossing te komen en ben gaan dansen met het leven! Ineens begreep ik al die spirituele quotes die massaal gedeeld worden op social media. Nu leef ik iedere dag de beste versie van mezelf en doe alleen nog maar waar ik gelukkig van word. Niets gaat meer op de automatische piloot want ik geniet in alles wat ik doe en beleef! En kan je vertellen…. dat voelt echt GEWELDIG en dat gun ik werkelijk iedereen.

Ik vind het zo jammer dat er zoveel vrouwen zijn nog niet op hun spirituele gaven durven vertrouwen en daardoor niet hun ware zelf kunnen zijn. Deze prachtige gave is bedoeld om je hart volgen, om jouw unieke levenspad te bewandelen. Heel graag leer ik hun te vertrouwen op hun mooie gaven omdat het werkelijk een prachtig cadeautje is als je ontdekt hebt hoe het werkt.

Ik ben:

 • Doelgericht, gezemel en half gebakken werk houd ik niet van
 • Liefdevol maar confronterend en neem geen blad voor mijn mond
 • Spiritueel, helderwetend & heldervoelend en alles daar tussenin
 • Down to Earth, ik houd het liever lekker aards
 • Een levensgenieter, positief ingesteld en vol van energie
 • Humoristisch en die is soms best een beetje plat, hihihi
 • Duidelijk, spreek het liefst Jip & Janneke taal, want moeilijke woorden begrijp ik zelf niet eens

Als je mij zou kennen weet je dat ik:

 • Heel impulsief kan zijn, houdt dan ook erg van spontane acties en snelle keuzes maken
 • Afgestudeerd bloemist ben en er een hekel aan heb om mijn eigen tuin te doen
 • Ooit als een Medium op de paranormale beurs begon en dit de aanzet was tot mijn huidige coach werk
 • Verzot ben op pindarotsen van puur chocola en mezelf daar niet in beheers
 • Van grote auto’s houd, blij word van zo’n ronkende motor en ook erg graag hard rijd
 • Heel snel bloos, er vroeger veel mee gepest ben en me er erg voor geschaamd heb
 • Van rustgevende muziek houd maar LOS ga op een Techno feestje, woop woop….
 • Ik heel erg van de natuur houd en daar graag uren wandel met mijn lieve hondjes.